0 0 0 0 0 0
Tiense bedrijven organiseren 5e editie bloedinzamelactie
12. dec 2023.

Tiense bedrijven organiseren 5e editie bloedinzamelactie

image shape
12. dec 2023.
Tiense bedrijven organiseren 5e editie bloedinzamelactie

Op 12 december 2023 bundelen Tiense Suiker, Citribel, BENEO, TMS Industrial Services, en Kim's Chocolates hun krachten voor de 5de editie van hun bloedinzamelactie.

Dit waardevolle initiatief, georganiseerd op het terrein van de Tiense Suikerraffinaderij, onderstreept de gezamenlijke inzet van deze bedrijven voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Sinds de start in 2018 is deze samenwerking uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. 

De bloedinzamelactie heeft als voornaamste doel het ondersteunen van het Rode Kruis in hun missie om de bloedvoorraad op peil te houden en het vergroten van de bewustwording over het belang van bloeddonaties. December staat bekend als een maand met een lagere opkomst van vaste donoren en daarom roepen deze bedrijven hun medewerkers op om actief deel te nemen aan deze levensreddende inspanning.

De 5de editie belooft een groot succes te worden, met een groot aantal medewerkers dat zich heeft ingeschreven. Vorig jaar waren de donatiestoeltjes constant bezet en bovendien werden maar liefst 19 nieuwe donoren geregistreerd. “We zijn bijzonder tevreden over het enthousiasme van onze medewerkers. We proberen er elk jaar opnieuw een aangename ervaring van te maken, zodat iedereen, en zeker de nieuwe donoren, geprikkeld wordt om vaker te doneren.” – Sanne & Ilke, medeorganisatoren. 

Achteraf ontvangen de bloeddonoren een speciale goodiebag, gevuld met gadgets van de deelnemende bedrijven. Dit gebaar benadrukt niet alleen de waardering voor de donoren, maar ook de kracht van samenwerking tussen de betrokken bedrijven.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, accepteert u ons gebruik van cookies. Privacybeleid