COSTA RICA - 71% CACAO<br>Extra Pure Chocolade
21405-Cachet-Costa Rica.jpg

COSTA RICA - 71% CACAO
Extra Pure Chocolade

Gewicht: 100g

Ref: 21405

Extra pure chocolade met 71% cacao uit Costa Rica.

Chocolade van oorsprong uit Costa Rica wordt gemaakt van cacaobonen die afkomstig zijn van een Rainforest Alliance CertifiedTM -boerderij. Het Rainforest Alliance CertifiedTM- zegel garandeert dat de productie- en landbouwmethoden in evenwicht zijn met de behoeften van het plaatselijke ecosysteem en dat deze de bodem, rivieren en wilde dieren beschermen. Op Rainforest Alliance CertifiedTM-boerderijen hebben de cacaowerkers en hun gezinnen fatsoenlijke huisvesting, onderwijs, toegang tot medische zorg en veilige werkomstandigheden.

Voor meer info zie ra.org

De chocolade van ‘Cachet Origins’ wordt gemaakt van speciale cacaobonen uit één specifieke regio of land. Cacaobonen hebben hun eigen unieke smaak, afhankelijk van de bodem, het klimaat en de hoogte.

Deze sterke donkere chocolade wordt gekenmerkt door zijn heerlijk bittere cacaosmaak. Het verleidelijke bouquet van rook en hout en de verfijnde bittere cacaosmaak, zorgen samen voor een verrukkelijke traditionele, zachte pure chocolade.

Geschikt voor veganisten.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, accepteert u ons gebruik van cookies. Privacybeleid