Kim’s Chocolates is opnieuw geslaagd voor de BIO-audit. De auditor gaf zonder enige non-conformiteit groen licht voor het BIO-certificaat. Onze biologische grondstoffen, leveranciers en productie voldoen volledig aan de EU- én USDA Organic-standaarden, in lijn met onze klanten in Europa en Noord-Amerika.
We produceren sinds 2015 BIO-chocolade, zowel voor ons eigen merk Cachet, als ook voor private label klanten wereldwijd. Zo ondersteunen we onze partners in hun duurzame groei — met Belgische kwaliteit als basis.
Afhankelijk van de klantvraag bieden we onze BIO-chocolade aan met Rainforest Alliance of Fairtrade Sourced Ingredient (FSI) gecertificeerde cacao. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong en worden verpakt in recycleerbaar, FSC-gecertificeerd papier.
Ons productdevelopment- en supplychainteam werken al jaren samen met betrouwbare leveranciers om chocolade te maken waar klanten van smullen. Want alles begint met de juiste grondstoffen.
Wil je jouw BIO-assortiment uitbreiden met premium Belgische chocolade? Of jouw merknaam zien op een BIO-tablet? Contacteer ons voor meer info.
Belgisch, biologisch, gecertificeerd en onweerstaanbaar lekker.