Kim's Chocolates

Belgische chocolade

die geeft om mens & milieu

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Huismerk

Professionals zoals u zetten uw naam enkel op de allerbeste producten. Kim's Chocolates biedt een volledige dienstverlening bij het ontwerpen van een huismerk. Ons team werkt met u samen van het concept en recept tot branding. Ziet u uw merk al staan op een nieuw assortiment van chocoladepralines, -repen, en -tabletten? Onze huismerkstudio biedt u creativiteit, kwaliteit en samenwerking - beschikbaar voor alle grote detailhandelaars.

Zet uw merk op de kaart -
neem nu contact op met ons team!

Ons Verhaal

Sinds 1987 streeft Kim's Chocolates naar het leveren van kwaliteit, duurzaamheid en genot bij elke hap chocolade.

Kim's Chocolates is één van de grootste Belgische producenten en voert als grootste exporteur van chocolade uit naar meer dan 67 landen. Wij zijn enorm trots dat we de heerlijkste Belgische chocolade kunnen leveren aan chocoladeliefhebbers wereldwijd. En om dat te bereiken, maken alle kleine beetjes het verschil. Elke creatie van Kim's Chocolates wordt bereid met de allerbeste ingrediënten en met het grootste respect voor de Belgische traditie.

Duurzame win-win relaties met onze leveranciers vormen de ruggengraat van onze bevoorradingsketen.

We gebruiken enkel natuurlijke smaakstoffen en 100% pure cacaoboter (cacaoboter is de enige plantaardige olie die in de chocolade wordt gebruikt). We maken geen gebruik van gehydrogeneerde vetten en geen genetisch gemodificeerde middelen.

Ons programma

Kim's Chocolates runt het scholenproject "Cocoa for schools" in Kyela, Rungwe en Busokelo, de districten van de Mbeya regio in Tanzania, Oost Afrika.

Onvermoeibaar streven we naar de verbetering van de schoolinfrastructuur in de plaatselijke gemeenschappen. Beter onderwijs is uiteindelijk de meest effectieve manier om armoede te bestrijden. Ons doel is om in de komende jaren minstens 2.100 klaslokalen te bouwen en te renoveren.

Naast onderwijs biedt "Cocoa for schools" deze gemeenschappen ook opleidingen in landbouwvaardigheden, nieuwe cacao-zaailingen, apparaten om elektriciteit op te wekken via zonne-energie en nieuwe waterputten.

0 0 0 0 0 0

Locatie

Kim’s Chocolates
Grijpenlaan 11
3300 Tienen
Belgium
Tel: +32 (0) 16 55 15 80

Volg ons

Contact Formulier

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, accepteert u ons gebruik van cookies. Privacybeleid