Melk chocolade met banaan en fudge

Go bananas! Deze 40% cacao melkchocoladereep met heerlijke stukjes banaan en caramel bezorgt je een leuke en speelse smaaksensatie.

Melk chocolade met gemende noten

Go ahead… Go nuts! Een gebalanceerde mengeling van verschillende noten met 40% cacao melkchocolade maakt van deze reep de perfecte krokante en zoete traktatie.

Melk chocolade met kiwi en mango

A bite of paradise. Geniet van een echt paradijselijke smaak met deze 40% cacao melkchocoladereep. De kiwi en mango brengen een tropische combinatie van smaken in deze reep.

Pure chocolade met pecan en fudge

Royally delicious. Verwen jezelf op een koninklijke manier met deze verfijnde 60% cacao pure chocoladereep met caramel en pecannoten.

Pure chocolade met amaretti koekjes

Spotted with biscuits. Bereik nieuwe hoogtepunten van smaken met deze heerlijk rijke 60% cacao pure chocoladereep met amaretti koekjes.

Pure chocolade met marsepein en abrikoos

Sometimes big things come in small packages. Een mix van marsepein en kleine heerlijke abrikoosstukjes passen perfect bij de 60% cacao pure chocoladereep voor een grootse smaakbeleving.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.

Ik begrijp het!